Contact

Over mij

Aangenaam - mijn naam is Bart Timmermans

Met ruim 20 jaar internationale ervaring op het gebied van algemeen management, marketing, sales en  business development geloof ik sterk dat ik op deze vlakken andere bedrijven maximaal kan ondersteunen om jouw groeiambities waar te maken. Ik heb ervaring met business partners in Europa, het Midden-Oosten, Zuidoost Azië, Afrika en de Verenigde Staten. 

In 2021 heb ik de keuze gemaakt om dit ook daadwerkelijk te realiseren: ik ben uit mijn comfortzone gestapt en heb de keuze gemaakt om mijn kennis, ervaring en kunde anderen ter beschikking te stellen. Sinds 2022 is Axa Novi een feit.

Het geeft mij energie om samen met jou als partner je business te leren kennen en naar het volgende level te brengen. Mijn kracht zit in een scherpe analyse van de huidige situatie om zo kansen te identificeren, te creëren en te benutten. Mijn (internationale) ervaring op het gebied van management, sales, marketing en business development zorgt er bovendien voor om de analytische bevindingen om te zetten in doelgerichte en pragmatische initiatieven.   

Ik hecht waarde aan eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid. Ik haal voldoening uit het vertalen van jouw wensen en visie naar concrete plannen en deze uiteindelijk te implementeren. Dit komt tot stand door aandachtig te luisteren en de juiste vragen te stellen. Dit creëert uiteindelijk de vertrouwensbasis die het fundament vormt van de intensieve samenwerking met jou als partner. 

Kom in contact met Bart

Plan een afspraak
Met ruim 20 jaar internationale ervaring op het gebied van algemeen management, marketing, sales en business development kan ik andere bedrijven op deze vlakken maximaal ondersteunen en zo ook jouw groeiambitites waar maken. 

Copyright © 2024 Axa Novi
Gemaakt door Loeihard!