Contact

Interim Professional

Ook voor interim opdrachten op directieniveau op het gebied van algemeen management, business development, bedrijfsstrategie, strategische marketing en internationaliseren ben je bij Axa Novi aan het juiste adres. Heb je behoefte aan interim support met een no-nonsense karakter, analytisch en oplossingsgericht én verwacht je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt: Axa Novi biedt wat je zoekt.

Interim bedrijfsstrategie en business development

Mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ik snel kan inspringen. Van corporate omgeving tot middelgrote MKB-organisatie. Mijn focus ligt op de maakindustrie en handelsondernemingen. Ik pas me makkelijk aan een nieuwe omgeving aan en ben gewend om (internationale) teams aan te sturen. Ik zorg er voor dat bestaande processen blijven doorgaan en de slagvaardigheid in stand blijft. Echter, ik kijk met een frisse blik naar je organisatie en ben daardoor ook in staat nieuwe kansen te identificeren, mogelijkheden te benutten en verbeterpunten aan te dragen. Het bereiken van duurzame strategische doelen, het managen van verandertrajecten, het optimaliseren van bedrijfsresultaten zijn slechts enkele voorbeelden van de meerwaarde van Axa Novi als interim partner!

Op zoek naar de interim klik

Het inzetten van een interim manager heeft een aantal voordelen. Zo worden een blik van buitenaf in combinatie met het flexibele karakter van de rol vaak gezien als elementen die de opdrachtgever helpen bij het verbeteren van de resultaten. Ook het binnenhalen van specifieke expertise kan een opdrachtgever helpen. Het succes van een interim opdracht bestaat naast zaken als kennis, expertise, daadkracht en sociale competenties voornamelijk uit de persoonlijke klik tussen de interim manager  en de organisatie. Het DNA van de organisatie en de manier van werken van de opdrachtgever zijn veelal bepalend voor deze klik. Ik ga graag het gesprek met jou aan om te zien of deze klik er is en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

De 4 diensten van Axa Novi

Bedrijfsstrategie

Bedrijfsstrategie geeft richting aan je bedrijf. Een strategie geeft aan op welke manier je je missie en visie wilt realiseren.
bekijk dienst

Business Development

Business Development gaat over groei, groeimogelijkheden en houdt zich bezig met alle activiteiten die er op gericht zijn om nieuwe zakelijke kansen te ontdekken én te realiseren.
bekijk dienst

Internationaliseren

Internationalisering is voor veel bedrijven een thema wat hoog op de agenda staat. Het biedt groeikansen en kan als Business Development activiteit bijdragen aan een positieve ontwikkeling.
bekijk dienst

Interim opdrachten

Ook voor interim opdrachten op directieniveau op het gebied van business development, business strategie, marketing en sales ben je bij Axa Novi aan het juiste adres.
bekijk dienst

Kom in contact met Bart

Plan een afspraak
Met ruim 20 jaar internationale ervaring op het gebied van algemeen management, marketing, sales en business development kan ik andere bedrijven op deze vlakken maximaal ondersteunen en zo ook jouw groeiambitites waar maken. 

Copyright © 2024 Axa Novi
Gemaakt door Loeihard!