Contact

Business Development

Business development gaat over groei in de vorm van kansen en mogelijkheden buiten de bestaande, al bekende kaders. Het houdt zich bezig met alle activiteiten die erop gericht zijn om nieuwe zakelijke kansen te ontdekken én te realiseren. Het doel van business development is duurzame waarde creatie voor de lange termijn. Alles vanuit een missie, visie en doordachte bedrijfsstrategie.

Business developer verbindt unieke eigenschappen

Een business developer weet als geen ander de kennis en (technologische) voorsprong van een organisatie te vertalen naar vraag en behoeftes in de markt. Niet alleen in huidige markten, maar juist ook in nieuwe nog onbekende markten en toepassingen. Waar marketing en sales zich in de praktijk vaak richten op korte termijn activiteiten van actuele of toekomstige klanten, daar richten business development activiteiten zich veel meer op de langere termijn. Axa Novi ziet als geen ander de meerwaarde van business development voor je organisatie en is zo een waardevolle sparringpartner voor jouw organisatie. Dit kunnen we doen omdat we met andere ogen kijken naar je organisatie, haar kwaliteiten en de (toekomstige) markteisen.

Freelance business development ondersteuning?

Wij helpen je organisatie om waarde toe te voegen vanuit een strategisch en duurzaam perspectief. Axa Novi brengt relevante macro en micro trends in kaart, helpt je met het inzichtelijk maken van bestaande en toekomstige product/marktcombinaties en onderzoekt mogelijkheden die tot op heden onderbelicht zijn gebleven. Op deze manier identificeren en creëren wij voor jouw organisatie nieuwe, duurzame en voorspelbare inkomensstromen. Axa Novi weet als geen ander met een kritische en constructieve benadering ervoor te zorgen dat business development een actieve rol gaat spelen binnen je organisatie. Uiteraard met een sterke focus op implementatie.

Export als business development activiteit

Internationaal zakendoen kan als business development activiteit bijdragen aan een positieve en duurzame ontwikkeling van je organisatie. Export is een middel om de unieke eigenschappen van je organisatie aan andere markten aan te bieden. Daarnaast is het ook een mogelijkheid om andere, internationale, klanten te bedienen. Axa Novi kent de weg in vele andere landen. Middels ons internationale netwerk zijn wij in staat om in vele landen de ingangen te vinden die nodig zijn voor de sprong van jouw organisatie naar zakendoen in het buitenland.

De 4 diensten van Axa Novi

Bedrijfsstrategie

Bedrijfsstrategie geeft richting aan je bedrijf. Een strategie geeft aan op welke manier je je missie en visie wilt realiseren.
bekijk dienst

Business Development

Business Development gaat over groei, groeimogelijkheden en houdt zich bezig met alle activiteiten die er op gericht zijn om nieuwe zakelijke kansen te ontdekken én te realiseren.
bekijk dienst

Internationaliseren

Internationalisering is voor veel bedrijven een thema wat hoog op de agenda staat. Het biedt groeikansen en kan als Business Development activiteit bijdragen aan een positieve ontwikkeling.
bekijk dienst

Interim opdrachten

Ook voor interim opdrachten op directieniveau op het gebied van business development, business strategie, marketing en sales ben je bij Axa Novi aan het juiste adres.
bekijk dienst

Kom in contact met Bart

Plan een afspraak
Met ruim 20 jaar internationale ervaring op het gebied van algemeen management, marketing, sales en business development kan ik andere bedrijven op deze vlakken maximaal ondersteunen en zo ook jouw groeiambitites waar maken. 

Copyright © 2024 Axa Novi
Gemaakt door Loeihard!