Contact

Internationaliseren

Internationaal zakendoen is voor veel bedrijven een thema dat hoog op de agenda staat. Het biedt groeikansen en kan als business development activiteit bijdragen aan een positieve ontwikkeling. Daarnaast kan internationaliseren, ook wel internationalization genoemd, een pijler zijn binnen de bedrijfsstrategie. De mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd.

Internationaal ondernemen

Of je nu vanuit een Europees land wil expanderen of juist vanuit een ander deel van de wereld naar Europa wil uitbreiden, internationaal ondernemen en zakendoen zijn activiteiten die de nodige voorbereiding vergen. Marktstructuren zijn anders, lokale wetgeving speelt een belangrijke rol en cultuurverschillen maken het vaak extra uitdagend. Kennis van de lokale taal is daarnaast een must bij aan het realiseren van je expansieplannen. Axa Novi spreekt haar talen, heeft uitgebreide culturele en zakelijke ervaring. Kortom, Axa Novi bereidt je organisatie voor om nieuwe markten te veroveren en buitenlands succes veilig te stellen!

Internationaal netwerk biedt kansen

Axa Novi maakt onderdeel uit van een internationaal netwerk van specialisten en kan daardoor putten uit diverse bronnen. Onze business partners zijn lokale experts die de belangen van jouw organisatie kunnen behartigen. Daarnaast biedt dit netwerk altijd de mogelijkheid om jouw organisatie internationaal te helpen in de taal van het land, in de juiste tijdzone én met kennis van alle details van de lokale cultuur. Axa Novi helpt je om ook internationaal zakendoen tot een duurzaam, integraal onderdeel van je organisatie te maken.   

De 4 diensten van Axa Novi

Bedrijfsstrategie

Bedrijfsstrategie geeft richting aan je bedrijf. Een strategie geeft aan op welke manier je je missie en visie wilt realiseren.
bekijk dienst

Business Development

Business Development gaat over groei, groeimogelijkheden en houdt zich bezig met alle activiteiten die er op gericht zijn om nieuwe zakelijke kansen te ontdekken én te realiseren.
bekijk dienst

Internationaliseren

Internationalisering is voor veel bedrijven een thema wat hoog op de agenda staat. Het biedt groeikansen en kan als Business Development activiteit bijdragen aan een positieve ontwikkeling.
bekijk dienst

Interim opdrachten

Ook voor interim opdrachten op directieniveau op het gebied van business development, business strategie, marketing en sales ben je bij Axa Novi aan het juiste adres.
bekijk dienst

Kom in contact met Bart

Plan een afspraak
Met ruim 20 jaar internationale ervaring op het gebied van algemeen management, marketing, sales en business development kan ik andere bedrijven op deze vlakken maximaal ondersteunen en zo ook jouw groeiambitites waar maken. 

Copyright © 2024 Axa Novi
Gemaakt door Loeihard!