Contact

Waarom Axa Novi?

Traditionele business modellen voldoen allang niet meer. Denk maar aan digitalisering, internationalisering, meer transparantie in de waardeketen. Dat zijn trends die niet meer weggaan en tegelijkertijd continue blijven veranderen.

Axa Novi helpt organisaties om kansen te identificeren, te creëren en te benutten. Ik geef je nieuwe inzichten waarmee je succesvol en concurrerend blijft in een veranderende markt, zonder dat het DNA van jouw bedrijf hoeft te veranderen. Ik werk pragmatisch en daadkrachtig en geef je concrete handvatten (geen analytische, dikke rapporten).

Hoe dan?

Axa Novi maakt een scan van je bedrijf om de actuele status in kaart te brengen van bijvoorbeeld je doelstellingen. Die gaan we toetsen aan veranderende marktomstandigheden om te ontdekken of die doelstelling nog wel haalbaar is in de huidige omstandigheden. Is dat niet zo? Dan kijk ik samen met je naar mogelijke aanpassingen en maken we een duurzaam plan voor toekomstig succes.


Analyseren en definiëren alleen is echter niet goed genoeg. Implementatie van de strategie is het meest essentiële onderdeel! Axa Novi staat voor het actief implementeren van de gezamenlijk gedefinieerde strategie. Daarom de keuze voor “Active Strategy” als pay-off. Dit is waar de meerwaarde van Axa Novi ligt. Niet enkel aangeven wat er anders of beter kan. Juist er voor zorgen dat dit in de praktijk tot uitvoering gebracht wordt is de enige stap naar duurzaam succes en realisatie van de groeiambities van je organisatie.

Axa Novi gelooft in de waarde van persoonlijke aandacht en de kracht van samenwerking, jùist op die vlakken die door de waan van de dag naar de achtergrond verdwijnen. Samenwerking en krachtenbundeling leiden altijd tot een beter resultaat. Waar nodig, haak ik daarom partners aan met hun eigen specialisme, als dat leidt tot meerwaarde voor je bedrijf.

Kom in contact met Bart

Plan een afspraak
Met ruim 20 jaar internationale ervaring op het gebied van algemeen management, marketing, sales en business development kan ik andere bedrijven op deze vlakken maximaal ondersteunen en zo ook jouw groeiambitites waar maken. 

Copyright © 2024 Axa Novi
Gemaakt door Loeihard!